Mitt 90-tal

Jag gjorde en sån nollnolltalslista och tyckte att det var svårt. Svårt mest för att många av låtarna jag ville ha med visade sig vara från 90-talet. Inser att jag börjar bli gammal, och att min musiklyssning är präglad av vad jag lyssnade på då. Därför kunde jag inte låta bli att göra en lista med mina hundra bästa 90-talslåtar. Eller kanske snarare – de hundra låtar som präglat mig mest. Inte nödvändigtvis de allra bästa låtarna. Och i vanlig ordning har jag valt bort allt som inte finns på Spotify – det blir som svårt att göra en lista av låtar som inte går att lyssna på.

Här är min nittiotalslista.

Comments

2 responses to “Mitt 90-tal”

  1. […] här ett slags svar på Pelles och Sofias 90-talslistor. Nu blev det inte så mycket svar som spegel. Egentligen skulle deras listor kunna […]

  2. […] gör som Sofia och följer upp min nollnolltals-lista med favoriterna från […]