Mymlans mest spelade

httpv://www.youtube.com/watch?v=jRMe5H9WKpM

Jag ska väl inte vara sämre än Pelle och Niclas, även jag bjuder på de tio mest spelade låtarna i min LastFm under året.
Och det slår mig att hälften av tiden jag ägnar åt musiklyssning spelar jag ungefär samma låtar och och om igen. Ungefär som det sägs att de flesta hushåll har ungefär tio maträtter som de äter nästan årets alla dagar, förutom de där få gångerna de bestämmer sig för att göra något extra eller prova något nytt.

Mina mest spelade är:
Nick Cave – Where the wild roses grow
Sällskapet – Den dan
Covenant – Invisible & Silent
Thåström – Fanfanfan
Smashing Pumpkins – Landslide
Freddie Wadling – Drömmarna
Kent – Ingenting
Bo Kaspers Orkester – Undantag
Lars Winnerbäck – Att fånga en fjäril
Cortex – The Freaks

De går att lyssna på här.

Reblog this post [with Zemanta]

Kommentarer

2 svar till ”Mymlans mest spelade”

  1. Profilbild för Béatrice Karjalainen

    Jag tog Top 15 för de första 6 var Dektektivbyrån och de toklyssnade jag på under ett par dygn innan konserten och glömde på repeat ett par nätter så de borde egentligen inte alls ligga i topp. Min topp 15 innehåller egetligen inte så många låtar som jag lyssnar på sä där jätteofta i vanliga fall men i slutet av året blev det ”lyssna extremt mycket på några ihopknåpade listor med ungefär samma musik på”-månader och de hamnade snabbt i toppen.

  2. […] finns SSBD:s årskrönika. Och här har jag gjort en Spotifyspellista baserad på de låtar jag spelade mest under fjolåret, enligt […]