Caught in a mosh

Det var mycket som skavde när Anthrax dök upp på 1980-talet. De hade kul, när alla andra tuffade hårdrockare tävlade i vara hårdast. De hade en sångare som kanske egentligen borde sjungit i en melodiösare grupp. De lyssnade på hiphop när andra hårdrockare på sin höjd kunde tänka sig att lyssna på hardcore. Samtidigt var det ju naturligtvis det som gjorde att de stack ut från andra thrashmetall-band. Och de gjorde några av genrens bästa låtar, som Caught in a mosh, Among the living och I’m the law (Alla från deras tredje album Among the Living).

Lyssna på låtarna i Spotify.

Caught in a mosh

 • Caught In A Mosh Anthrax
 • Gung-Ho Anthrax
 • Belly Of The Beast Anthrax
 • Bring The Noise Anthrax
 • Got The Time Anthrax
 • Antisocial Anthrax
 • Parasite Anthrax
 • Among The Living Anthrax
 • A.I.R. Anthrax
 • Armed And Dangerous Anthrax
 • Be All, End All Anthrax
 • Efilkinufesin Anthrax
 • I Am The Law Anthrax

Lyssna på låtarna i Spotify.

[myyoutubeplaylist 0c6jnCLzOrc, JONEedntSm8, AUf8Ho60Zjg]


Posted

in

by

Tags: