Trentemøller

Trentemøller är en dansk artist som jag upptäckte genom sin lysande remix av Depeche Modes “Wrong”. Jag kollade upp hans egen musik och var helt såld på en gång. När jag senare rotade fram andra remixer han gjort så var resultatet inte sämre där, Trentemøller har förmågan att göra en sorts musik själv och en annan när har remixar, men trots allt hör man att det är han. När han gör sina remixer lyckas han med konststycket att han gång efter annan gör bättre versioner än vad originalartisten lyckats med.

  1. Wrong – Depeche Mode (Trentemøller club remix) – Depeche mode
  2. We share our mothers health (Trentemøller remix) – The Knife
  3. Go (Trentemøller remix) – Moby
  4. What else is there? (Trentemøller remix) – Röyksopp
  5. Aly walk with me (Trentemøller remix) – The Raveonettes
  6. Shadowboxing (Trentemøller remix) – Martinez
  7. Take me into your skin – Trentemøller
  8. Snoflake (live) – Trentemøller
  9. Miss you – Trentemøller

Lyssna på låtarna i Spotify.