Fördrinkslistan

httpv://www.youtube.com/watch?v=tUOkYeG1b3E

När det gäller nyår, satsar de flesta på att välja rätt musik till festen. Här kommer därför lite handplockade val till matlagningen eller fördrinken. Den förlängda fördrinken alltså, den som börjar under eftermiddagen.

Själv såg jag Georgie Fame (ovan) på Ronnie Scott’s för cirka tio år sedan och har ända sedan dess förknippat honom med drinkartade festligheter.

På dagens lista finns förutom Georgie Boy: Mose Allison, Ramsey Lewis, Booker T, The Mar-Keys, Louis Jordan, Blossom Dearie, Nancy Wilson, George Shearing, Lambert/Hendricks & Ross, The Heartbeats, Cecil Lloyd, George Benson, Sweet Sue Terry, Bing Crosby, Guy Lombardo och Buddy Rich.

Gott nytt år och skaka igång fördrinken redan nu!

Lyssna på låtarna i Spotify här.

Kommentarer

Ett svar till ”Fördrinkslistan”

  1. Profilbild för Ola
    Ola

    Trevlig liten bloog du har. Bokmärkt numera. Keep it up !